You’re viewing a version of this story optimized for slow connections. To see the full story click here.

DESPRE MINE

Fotografie de nunta

Story by Daniel Andrei October 10th, 2014

Hai sa ne cunoastem!

Va salut. Numele meu este Daniel Andrei si sunt fotograf de evenimente de aproximativ 6 ani. Imi iubesc meseria deoarece imi ofera ocazia sa particip la evenimentele cele mai frumoase din viata oamenilor! Ma bucur ca ati ajuns pe acest blog si va invit pentru cateva minute sa admirati fotografii, emotii, momente.

net.jpg
DSC_1330.JPG
DSC_1362.JPG
DSC_1421.JPG
DSC_1422.JPG
DSC_1445.JPG
DSC_1472.JPG
DSC_1615.JPG

SALUTARE!

Iti mulţumesc pentru interesul tau pentru fotografia de calitate. Stilul meu este unul fotojurnalistic, creativ ce surprinde emoţiile într-un mod cât mai natural.

116.jpg

hAI SA NE INTALNIM!

Va felicit pentru decizia pe care ati luat-o de a va casatori si mi-ar face o deosebita placere sa va fotografiez nunta, sa fiu cel care va spune povestea nuntii in fotografii.

Va invit la birou, sa vizualizati albume foto si sa discutam despre voi si despre ce va pot oferi eu. In masura in care nu sunteti din Constanta, va propun sa facem o intalnire via SKYPE sa discutam detalii despre cel mai frumos eveniment din viata voastra.

857885_596258607113439_887501987_o.jpg

Despre nunta voastra

Sunt impreuna cu voi pe toata durata evenimentului (pregatiri, cununie civila, cununie religioasa, sedinta foto, petrecere); Comunicare dintre noi (client/fotograf) este extrem de importanta pentru un eveniment perfect. Va rog sa-mi comunicati fiecare detaliu care vi se pare important pentru voi, pentru nunta voastra. Sunt un bun ascultator si sunt intotdeauna pregatit sa surprind emotiile voastre!

pregatiri nunta 1.jpg
pregatiri nunta 2.jpg
pregatiri nunta 8.JPG
pregatiri nunta 54.jpg

Pregatirea nuntii

Emotii, planificari, telefoane, intalniri…totul pentru o nunta perfecta. Pregatirea mirilor semnifica inceputul unei zile incarcata de emotie pura, de rasete si plansete de bucurie, semnifica inceputul unei noi etape in viata voastra. Misiunea fotografului in aceasta zi speciala este de surprinde aceasta emotie, de a o transpune in fotografii de o inalta calitate artistica si de a oferi viitorilor soti o amintire ce rezista in timp. Mirii sunt inconjurati de catre oamenii dragi sufletului lor, rude si prieteni, care ii ajuta in crearea imaginii lor frumoase din ziua cea mai importanta. Este important sa va planificati momentele astfel incat sa avem timp pentru fiecare traditie.

pregatiri nunta 16.jpg
pregatiri nunta 29.JPG
pregatiri nunta 46.jpg
pregatiri nunta 51.jpg

Cununia Religioasa

Cununia religioasa reprezinta un moment incarcat de spiritualitate, aceasta fiind una dintre Sfintele Taine ale Bisericii. Pentru a imi indeplini misiunea in aceasta zi speciala a nuntii am nevoie de increderea voastra pentru a putea comunica armonios si a va da rezultatul asteptat.

20131127-111009.JPG
20131127-111017.JPG
20131127-111025.JPG

Sedinta foto din timpul nuntii

Ideal este sa avem aproximativ 120 de minute pentru sedinta foto din timpul nuntii. Varietatea fotografiilor de la sedinta foto este proportionala cu timpul pe care il avem. La sedinta foto mergem cu persoanele cele mai importante: nasii & cavalerii/domnisoarele de onoare.

Sedinta foto nunta constanta 12.jpg
Sedinta foto nunta constanta 14.jpg

Petrecerea

In timpul petrecerii, suntem alaturi de invitatii care se simt extraordinar pe ritmul muzicii. De asemenea, surprindem traditiile de orice tip si surprizele pe care le pregatiti pentru invitatii vostri. Este important sa cunoastem toate aceste momente pentru a le putea imortaliza in timp util.

Fotofrafii nunta petrecere 1.jpg
Fotofrafii nunta petrecere 1a.JPG
Fotofrafii nunta petrecere 2.jpg
Fotofrafii nunta petrecere 15.JPG

Sedinta foto dupa nunta

Sedinta foto dupa nunta ne permite sa mergem in locatii diferite de cele din ziua nuntii. In aceasta sedinta ne simtim bine, ne distram si va oferim o experienta de neuitat!

Sedinta foto nunta constanta 5.jpg

Va multumesc pentru timpul acordat pentru aceasta lectura. Va astept cu placere la birou pentru a impartasi idei despre evenimentul vostru!

Biroul se afla in incinta Hotelului Maria, la parter. Intrarea este pe Strada Traian, Nr 98.

Sedinta foto nunta constanta 95.jpg
Footnote: Pentru mai multe detalii legate evenimente contactati echipa Daniel Andrei Photography Mail: contact@danielandrei.ro Tel:+40720984030 Like & Share!
Hotel Maria, Constanța, Constanța County, Romania